Thursday, February 19, 2009

SELAMAT DATANG

Salam Semua...

Pengumuman semua... Blog ini adalah senarai link2 kengkawan blog yg aku suka baca. Kepada sesapa yg sudi nak berkawan dan nak bertukar2 link, silalah tinggalkan jejak anda diruangan komen supaya kita dapat bertukar2 link.

Untuk mengetahui lebih lanjut 'story mory' cutemiut... silalah klik gambo dibawah ni.


p/s: kepada kengkawan blogger cutemiut yg tidak ada tersenarai disini.. silalah linkkan semula link2 tu kat blog ni ya..

sekian terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan jejak di blog cutemiut yg tak seberapa ni..






36 comments:

masviona said...

ting tong...ting tong
assalamualaikum
ada kat umah tak nih tuan umah nih masviona.com dtg bertandang nih...:)

eya said...

mcm best pulok ade blog kedua ni..tok link2 kwn..nk wat gak la cmni..hehe

zino said...

selamat berpindah ke rumah baru... dah buat kenduri belum ni hehe..

~~ciklinn~~ said...

wah pindah rumah baru... chaiyok2... linn pun nak buat gak 3 columm pun tak lepas2 gakk tensenn pale otak aku... huhuuhuhh

amizah said...

salam tuan rumah.....
nak tinggalakan jejak nie...nak wat gak la cam gini boleh tolong ajar tak?? link tok link kawan2...

kueh bakar said...

............................

Mak Su said...

kat sini boleh masuk plaks :)

alina said...

salam singgah ..be my follower too at http://alina-wonderfullife.blogspot.com

Mak Su said...

huhuhu, sedihnya, tak boleh nak masuk gaks :(

Mak Su said...

masih yg sama, tak leh view. :(

Mak Su said...

mgkn pc kat opis ni tak compatible ler :(

alina said...

kaka cute...hapesal haku tokleh masuk blog hang.Aku click kat gambo tp takdo pape pun .

leadleedeea said...

salam...nak link gak~! hehe

ira82 said...

askum...
salam perkenalan dari ira...
lepas nie leh le jadik member blogged lak kite...leh kan???

nanti view la blogged ira yer...
ira82.blogspot.com...

daa..
askum...

en_me said...

salamms dr me dikejauhannns..

hainur said...

jemput ke blog sy kak

www.hainur.com

Khas Lysha said...

salam kenal,.. kita exchange okeiss..

http://misscahaya.blogspot.com

shakeymirza said...

salam perkenalan..jom tukar2 link ye...

Mysunshine Gift Shop said...

sudi-sudikan join mysunshine diaper cake giveaway @ www.mysunshine2u.blogspot.com

baby girl said...

salam kak

saya raisha rahim

umur 23

saya ada blog http://bluberycheese.blogspot.com

oya@mamahamzah said...

saya dah jadik follower dah.. tapi tak tau ada tak saya tinggalkan linknyer... ni link saya:
http://sharewithoya.blogspot.com
sudi sudi tinggalkan jejak okes...

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenaaln kak,

ni link saya ummuabdullahsyaakir.blogspot.com

p/s: akk Johor kat mana yea?

MiMiEZaN ZaHRa said...

salam perkenalan..

ni link saye mimiezan-zahra.blogspot.com

izan ishak said...

salam kenal cutemiut...
kita xchange link jugak ye...

http://diariummi.blogspot.com

ijan said...

Salam perkenalan...silalh follow ijanmemory.blogspot.com...nice meet u..

~~@lyci@~~ said...

salam...
jom tukar link :

http://myalycia.blogspot.com

eazlye said...

joM baca lar kisah saya...

MRS. K said...

salam kak..
nak tuka link bleh??
i folo u...

http://alwzbemybaby.blogspot.com

Ena said...

Salam Kenal Kak,

Besh gak ader blog cam akak nie yehhh... :)

momguess said...

salam kenal

Mrs. Masykur said...

Salam perkenalan...

Jemputla singgah ke blog saya yang baru nak membesar... ;)

http://mrsmasykur.blogspot.com/

zue @ annaleeya said...

kita dah lama folow blog rina nih... tp rina tak ikut kita pon... huhuhu... sedih tau...

klu sudi, nnti singgahla umah kita yg tak seberape tu yer...

deqlis said...

Salam,,,jemputlah singgah blog sy yg baru nk rajin ber blog..hehe..

salam perkenalan..

http://ellismelia.blogspot.com

Ayuraza said...

share link ok dear..

nn lylyn said...

salam perkenalan kak ^^

Arief said...

salam kenal aja dulu :)

Followers

CuTeMiUt FoLLoWer StOry

BLoG Yg CuTeMiuT FoLLoW

KeNgKaWan StOrY

ShOpPiNg BloG